• За всеки и навсякъде

  Разнообразна и приобщаваща работна среда, към която принадлежите.

 • Международен ден на жената

  Докато празнуваме Международния ден на жената, вижте как Visa подкрепя смелите, млади жени-предприемачи в реализацията на техните бизнес мечти.

 • Инициативата „Springboard“ - възможност за успех

  Visa си партнира с инициативата „Springboard“ в Bay Area, за да предостави кариерни възможности в областта на технологиите на младежи от бедни райони

 • Доведете детето си на работа

  Вижте как над 800 деца и техните родители, работещи за Visa, се насладиха на ден, прекаран в централата на компанията. Изживяване, което разпали тяхното въображение, помогна им да разберат бизнеса на Visa и им позволи да надникнат в бъдещето чрез последните технологичните иновации.

Alfred F. Kelly, C.E.O. of Visa

Всеки е важен


Всеки има своята история

Универсалното приемане на всички, където и да са, е не само това, което нашата марка обещава, а и основата на корпоративната ни култура. Поощряваме културата на целенасочено приобщаване, за да изградим чувството на взаимосвързаност на работното място, като подкрепяме многообразието на мисълта, културата и начина на живот. Работим рамо до рамо по забавен, значим и вдъхновяващ начин. Запознайте се с четирима служители с важен принос в семейството на Visa.

Ресурсни групи служители

Можете веднага да се присъедините към нашата общност, като се включите в някоя от ресурсните групи служители (ERG) и групите за разнообразие и приобщаване по света. Ресурсните групи са само един от начините да се свържете с други, които споделят Вашето културно наследство, начин на живот или кауза. Тези групи допринасят за по-доброто разбиране на качествата, таланта и приноса на нашите служители.

Всеки се учи и се развива

Вашият опит във Visa не е само ежедневната работа, но и множеството нови възможности за обучение и развитие, вълнуващите проекти и връзките с хора, които държат да напреднете в кариерата толкова, колкото Ви покаже дръзновението Ви. Ние сме малка компания от голямо значение, в която Вашият принос е експонентен — придобиването на нови знания и умения е даденост.

Всеки има свой живот

Разбираме, че в живота се случва много. Ценим хората като цялостни личности и искаме и Вашето усещане да бъде, че сте открили баланса между правилните приоритети.

Всеки има принос


Всеки носи отговорност


Всички са свързани

Нашият специализиран екип за многообразие при назначаването е в тясна връзка с важни мрежи от организации и университети, насочени специално към студентите и професионалистите, жените и етническите малцинства. Активно търсим многообразна общност от хора, които не се страхуват да са неудобни, да проправят нови пътища и да поемат рискове, които са запалени от новите технологии, преобразяващи живота ни, и които искат да участват в промяната на начина, по който по света се прави бизнес. Ето само някои от организациите, с които сме свързани:

Признати от Visa

Anita Borg logo.
Human Rights Campaign logo.
Bloomberg logo.

#LifeAtVisa

Последвайте ни в Instagram и открийте своето Навсякъде.

Присъединете се към екипа на Visa днес

Постоянно търсим водещи таланти.