VisaNet. Мрежа, заслужаваща доверие.

VisaNet е глобалната мрежа в сърцето на Visa, свързваща технологии, инфраструктура и иновации, за да осигури бързи цифрови плащания за всички по иновативни начини.

VisaNet, мрежа, на която светът се доверява

Visa е една от най-надеждните марки в света. Повече от надеждна картова мрежа, VisaNet обработва множество форми на дигитално плащане за хора по целия свят 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Технологии + Иновации на VisaNet

Visa инвестира в продукти и услуги, които опростяват и осигуряват плащанията, трансформирайки начина, по който парите пътуват между хората, бизнесите и правителствата.

Катализатор за растеж

Нашата гъвкава мрежа помага на правителства, финансови институции, финтех компании и иноватори да персонализират платежни решения, които отговарят на техните уникални нужди.

Cloud Connect

Visa Cloud Connect дава възможност на финтех компаниите и клиентите, които искат да модернизират своите платформи, да се свържат сигурно с VisaNet чрез облачна инфраструктура.

По-интелигентни с изкуствен интелект (AI)

VisaNet +AI е набор от услуги, които помагат за обработката на плащания по време на прекъсвания, позволяват по-бързо плащане и оптимизират касовите операции.

Водещи в света на цифровите плащания

VisaNet задвижва нашата визия за овластяване на всички и навсякъде чрез надеждни и сигурни плащания и безопасен достъп до световната икономика.