ПАРТНЬОРСТВА И СЪБИТИЯ

Спонсорствата на Visa ни свързват със събитията, които свързват света

Спонсорствата и партньорствата в спорт, забавление и мода обединяват хората. От Олимпийски и Параолимпийски игри, FIFA World Cup™, Visa Cash App RB и Oracle Red Bull Racing до NFL - подкрепяме вдъхновяващи и обединяващи събития.

Visa, Olympics, Paralympics worldwide partner triposite logo

Световен партньор на Олимпийските и Параолимпийските игри до 2032 г.

Нашият ангажимент към Олимпийските и Параолимпийските игри е нещо повече от спонсорство. Ние сме партньор на Олимпийското движение от 1986 г. и с гордост се подписахме като първият глобален партньор на Международния параолимпийски комитет през 2003 г. Ние сме посветени на това да даваме възможност на спортистите и да изграждаме по-приобщаващ свят чрез спорт.

GB's Sky Brown celebrates winning bronze in skateboarding women's park event 2020 Tokyo Olympics

Sky Brown, Team Visa - ©Getty Images - Всички права запазени

Visa and Uefa

Футбол на УЕФА за жени

Като първият самостоятелен партньор на футбола за жени на УЕФА, от 2018 г. инвестицията на Visa във футбола за жени помага за увеличаване на видимостта на спорта на всички нива, насърчава приемането и гарантира бъдещето на играта.

England, UEFA European champions

Visa and FIFA 2026 worldwide partner logo lockup

Световен партньор на FIFA

FIFA Световното първенство по футбол се отправя към Северна Америка през 2026 г.! Като официален партньор на технология за плащане за събития на FIFA в световен мащаб, Visa ще предостави безпроблемно и сигурно търговско изживяване за страстните фенове на FIFA на място и ще предостави вълнуващ достъп за картодържателите на Visa. От 2007 г. насам, Visa е подобрила изживяването по време на турнира на повече от 40 събития на FIFA.

FIFA Men’s World CupTM trophy lifted in the air

FIFA - ©Getty Images - Всички права запазени

Oracle Red Bull Racing and Visa Cash App RB team 2024 logos

Първият глобален партньор на двата отбора на Red Bull Formula One

Като първи глобален партньор на екипите на Visa Cash App RB и Oracle Red Bull Racing Formula One, Visa с гордост си партнира с Red Bull Racing, за да постигне успех в бързо развиващия се свят на международните състезания. Visa и Cash App също ще се присъединят към Red Bull Racing, за да застанат зад екипа на Visa Cash App RB в изцяло женския шампионат F1 Academy, като по този начин ще продължат ангажимента на Visa към вдъхновяването и напредъка на жените чрез нашите платформи за спонсорство.

The Visa Cash App Red Bull and Oracle Red Bull Racing Formula One teams car liveries

Набор от съдържание на Red Bull - ©Getty Images и Visa Cash App RB - Digital Lighthouse - Всички права запазени

Visa and NFL proud sponsor logo lockup

Горд спонсор на NFL от 1995 г.

От 1995 г., Visa е горд спонсор на Национална футболна лига на САЩ. Като изключителен доставчик на платежни услуги за NFL и нейните официални събития, ние продължаваме да правим иновации, за да предоставяме по-бързи, по-сигурни и по-удобни начини за плащане, за да сме сигурни, че феновете няма да пропуснат моменти на терена.

NY Giants offense lines up against SF 49ers during an NFL football game

NFL - ©Associated Press - Всички права запазени

По целия свят спортът вдъхновява и обединява. Visa се гордее, че подкрепя спортисти, фенове и общности чрез емблематични спортни събития по целия свят.

Portrait of Andrea Fairchild, SVP Global Sponsorship Strategy at Visa
Андреа Феърчайлд, старши вицепрезидент „Глобална стратегия за спонсорство“