Често задавани въпроси

Отвори всички

Кои са участващите карти?

В Промоцията участват всички дебитни, предплатени и кредитни карти Visa, включително карти Visa Business и V PAY, издадени на територията на България.

Какъв е периодът на промоцията?

Промоцията стартира на 29 януари 2018 г. до 29 юли 2018 г. или до изчерпване на наградните количества.

Къде се провежда промоцията?

Промоцията се организира и провежда в избрани обекти на Центъра за градска мобилност в София, в които има устройство за плащане с карта (ПОС терминал). Списък с всички участващи обекти е достъпен тук.

Кой може да участва в промоцията?

В Промоцията имат право да участват всички физически и юридически лица, притежатели на валидни дебитни, предплатени и кредитни карти Visa, включително карти Visa Business и V PAY, издадени на територията на България.

Управителите и служителите на Възложителя, управителите и служителите на Организатора и всички свързани с тях дъщерни дружества или други лица, обвързани професионално с организацията на Промоцията, както и членове на техните семейства, нямат право да участват в Промоцията.

Какво трябва да направя, за да участвам в промоцията?

Плати в участващ в промоцията обект на Центъра за градска мобилност в София със своята карта Visa покупки на минимална стойност 4 лв., вземи талон от касата и можеш да спечелиш еднодневна, месечна или персонализирана годишна абонаментна карта за всички линии на градския транспорт в София.

Как ще разбера дали и какво печеля?

Всеки, заплатил покупка на стойност от или над 4 лв. с карта Visa в участващ в промоцията обект на Центъра за градска мобилност в София, има право да получи промоционален талон от служителя на ЦГМ. Ако талонът е печеливш, участникът в промоцията ще спечели еднодневна, месечна или персонализирана годишна абонаментна карта за всички линии на градския транспорт в София. Дали талонът е печеливш и каква е спечелената награда, е посочено на талона. Ако талонът не е печеливш, не се дава награда.

Какви са наградите?

Еднодневна, месечна или персонализирана годишна абонаментна карта за всички линии на градския транспорт в София.

Как и къде мога да получа наградата си?

Наградата може да бъде получена в срок до 45 дни от датата на печелившата покупка в обекта на Центъра за градска мобилност на площад „Възраждане“ 1 след представяне на печелившия талон (на български език) и бележката от ПОС терминала.

При спечелване на персонализирана годишна карта за всички линии печелившият участник е длъжен да заяви издаването на електронна карта за пътуване в общeствения градски транспорт или да представи вече издадена електронна карта за пътуване в общeствения градски транспорт, която ще бъде заредена с наградата във формата на годишна карта за всички линии.

Какво представляват талоните?

Талоните се дават на всеки участник, извършил покупка от или над 4 лв. с карта Visa в участващ обект на Центъра за градска мобилност в София.

Има 4 вида талони:

  • Печеливши талони за еднодневна абонаментна карта за всички линии на градския транспорт в София;
  • Печеливши талони за месечна абонаментна карта за всички линии на градския транспорт в София;
  • Печеливши талони за персонализирана годишна абонаментна карта за всички линии на градския транспорт в София;
  • Непечеливши талони.

Талоните се теглят от участника на случаен принцип. Според изписаното на талона се определя дали участникът в промоцията печели еднодневна, месечна или персонализирана годишна карта за всички линии на градския транспорт в София.

Веднага ли трябва да използвам наградата си, или може на по-късен етап?

Наградата може да бъде получена в срок до 45 дни от датата на печелившата покупка и трябва да бъде използвана непосредствено след получаването ѝ до изтичане на съответния ѝ срок (един ден, един месец или една година).

Мога ли да получа левовата равностойност от наградата?

Стойността на ваучера не може да бъде заменяна с паричната му равностойност, нито да се комбинира с други ваучери.

Ако съм пазарувал за повече от 4 лв., примерно за 8 лв. (2х4 лв.), два талона ли ще получа?

Една покупка на стойност над 4 лв. дава право на един талон, независимо от конкретния размер на сумата над 4 лв.