Иновация на Visa

Нашият екип за иновации и дизайн на Visa, състоящ се от дизайнери, инженери, продуктови експерти и лидери в областта на иновациите, помага на клиентите да печелят на конкурентен пазар, като създават търговски решения, които са по-интелигентни, по-бързи и по-безопасни за потребителите. Ето как можете да се ангажирате с иновациите и дизайна на Visa.

Запознайте се с нашия иновационен център и студио

Впуснете се в ден от живота на свързания потребител и открийте как променяме бъдещето на плащанията – със завладяващи демонстрации на иновативни технологии.

Открийте Вашите възможности за иновации

Нашите работни семинари за открития предлагат грабващо потапяне в тенденциите на индустрията и приоритетните области за растеж, което позволява на клиентите да разкрият области с възможности въз основа на проучване на потребителите.

Съвместно създаване на иновативни решения и изживявания

Използваме дизайн техники, за да разберем проблемните точки, да валидираме концепции, да проектираме решения, пилотни продукти, както и да стартираме и интегрираме нови продукти в платежната екосистема.


Нашите места

Указания

Нека си сътрудничим

Посетете нашия иновационен център в Сан Франциско или иновационното студио в Ню Йорк, за да проучите нови възможности за Вашите клиенти.