Създаваме красота, вдъхновени от Вас! Усмихни се с нас!

ЕО Дент

ЕО Дент е символ на високо качество и професионализъм. Ние предлагаме комплексна диагностика и лечение на най-съвременно равнище за всички възрасти и с най-модерна апаратура.

ЕО Дент е най-голямата верига дентални клиники в България – общо осем на брой, с екип от над 350 професионалисти в различни сфери на денталната медицина. Дентални клиники ЕО Дент разполагат с изцяло имплантологично-хирургична клиника, ортодонтска клиника, специализирана детска дентална клиника и два мобилни кабинета, които предлагат лечение в трудно достъпните райони. Дентални клиники ЕО Дент са носители на редица престижни награди от България и чужбина, някои от които - "Златен печат" за европейски мениджмънт в здравеопазването, Европейско отличие за корпоративна социална отговорност КСО, The BIZZ , The Best clinic и много други. ЕО Дент е единствената дентална клиника в България акредитирана за специализация на зъболекари.

За всички картодържатели на Visa Gold, Platinum и Infinite, предлагаме следните специални оферти*:

  1. При професионално избелване на зъбите с американската система ZOOM2 – получавате, като комплимент почистване на зъбен камък и полиране.
  2. При поставяне на над 5 импланта - комплимент 3D диагностика.
  3. При възстановявания с фасети и циркониеви конструкции - комплимент Тscan - дигитален анализ на захапката.
  4. 10% отстъпка при всякакъв вид дентално лечение. Отстъпката може да бъде използвана и при процедурите от горните 3 точки.

* Запишете си час предварително на телефон 0888464666

Задължително уточнете, че притежавате премиум карта Виза.

Условия за ползване

Офертата подлежи на промяна и се базира на условията на конкретния търговец. Невалидна е при забрана или ограничение по закон. Офертата важи само при плащане с валидна карта Visa Gold, Platinum или Infinite. Всички данъци и/или разноски са отговорност единствено на купувача.
Офертата може да бъде променена или оттеглена по всяко време без предизвестие. Офертата не важи комбинирано с други оферти. Не се предвижда замяна в брой.
По отношение на офертата са приложими Общите условия на промоционална кампания „Оферти за Visa Premium”, достъпни на visabg.com.