България

Вместо да избираш измежду дестинации за културен, развлекателен или природен туризъм, знаеш, че в България получаваш и трите на едно място.

Хармония и здраве с професионални масажи от Кокет

Балансирайте ума и тялото си с богат избор от професионални масажи. Специално за притежателите на Visa Gold, Platinum и Infinite подаряваме 15% отстъпка при услуги на стойност над 250 лв.

Здравословно е равно на още по-здравословно!

Здравословното е полезно, но и вкусно. В това ще се убедят притежателите на Visa Gold, Platinum, Infinite, когато с покупка на стойност мин. 20 лв, ще получат подарък пакет сурови бонбони.

Чувствай се добре, изглеждай добре!

Подарете си здраве – изберете пакет за тренировка/сауна/парна баня/масаж на стойност над 200 лв. и ще получите 10% отстъпка като платите с Visa Gold, Platinum или Infinite.

Добра храна, Добро място за срещи, Добро настроение

Платете сметка от минимум 100 лв. с карта Visa Gold, Platinum и Infinity и вземете комплимент от ресторант Добро”- бутилка френско вино.

Подарете си най-вкусното отслабване!

Живейте здравословно и вкусно в Зоната. За VISA Premium, Gold, Platinum и Infinite картодържатели сме подготвили специална оферта: 5% отстъпка от стойността всичките ни менюта.

Бъдете свежи с климатици DAIKIN

Свежо и изгодно с DAIKIN за картодържателите на Visa Gold, Platinum и Infinite - получавате специална отстъпка от 3% при покупка на климатик с мощност до 8kw.

Силата да взимаш решения на база твоя ДНК профил.

Отключете прекия път към здравето си със специалното ни предложение само за картодържатели на Visa Gold, Platinum и Infinite - 15% отстъпка от всяко генетично изследване от портфолиото ни

Енероспестяващи системи за климатизация

Отключете прекия път към здравето си със специалното ни предложение само за картодържатели на Visa Gold, Platinum и Infinite - 15% отстъпка от всяко генетично изследване от портфолиото ни

Стил и удобство с магнитните клипсове за очила ReadeREST

“Подредете” очилата, слушалките или баджа си. Притежателите на VISA Gold, Platinum и Infinite получават 1 бр. подарък при покупка на 6 бр. магнитни клипса по избор. Защото го заслужавате!