Как ще се промени Вашият свят?

Броят на електрическите превозни средства, налични в световен мащаб, надхвърли 10 милиона през 2020 г. Този брой почти се удвои до края на 2021 г. Тъй като инфраструктурата за зареждане нараства, за да отговори на търсенето, Visa работи за създаване на безпроблемен потребителски опит при плащане за всеки шофьор.

Какво трябва да знаят собствениците на електрически превозни средства

Visa иска да направи плащането за зареждане на електрически превозни средства по-удобно за шофьорите. Научете как зареждането извън дома може да се интегрира в живота и ежедневието Ви – от приложения, които намират най-добрите зарядни станции за Вас, до бързи и безконтактни плащания.

Електрическите превозни средства на фокус

Пазарна стойност

$ 26 B

Пазарът за зареждане на електрически превозни средства сега се оценява на 26 милиарда долара. Пазарът на електрически превозни средства като цяло се очаква да достигне оценка от 7 трилиона долара до 2030 г.

Ангажимент на индустрията

100 %

Водещи автомобилни производители като Ford, General Motors и Volvo обещаха на Срещата за климатичните промени в Глазгоу да постигнат 100% без емисии до 2040 г.

Компании за зареждане

300

Понастоящем има повече от 30 различни автомобилни компании, които продават електрически превозни средства, и 300 компании, които предлагат зареждане на електрически превозни средства по света.

Какво трябва да знаят търговците

Разликата между заета и празна зарядна станция може да зависи от това колко лесно е плащането за клиентите. Има няколко начина търговците да осигурят положителен потребителски опит при плащане.

Търговец ли сте?

Влезте в ресурсите на Visa и научете повече за днешните решения за плащания.