Предложете на вашите служители по-добър начин за плащане с  електронни ваучери за храна от Visa и Pluxee Bulgaria

С вълнуващо партньорство между Visa и Pluxee Bulgaria в началото на 2024 година, настъпва нова ера – началото на дългоочакваната дигитализация на ваучерите за храна. Вместо традиционните хартиени ваучери, сега екипите могат да се насладят на удобни електронни ваучери благодарение на лидерите в разплащателните иновации – картите на Visa.

Какво са ваучерите за храна?

Това е специална социална придобивка, която компаниите могат да предоставят на своите служители на трудов договор, осигурявайки им суми до 200 лв. на месец, които са напълно освободени от данъци и осигуровки както за работодателя, така и за служителя.

Какво означава електронни ваучери за храна?

Електронните ваучери за храна са иновационно решение, предлагано на елегантен електронен носител – карта, която ежемесечно се зарежда със суми по картите на служителите. Чрез тях те могат лесно и удобно да пазаруват в мрежата на оператора, точно както с всяка друга банкова карта. Pluxee Bulgaria (доскоро Содексо България), избра за своите клиенти карта от лидера в света на дигиталните разплащания – Visa, позната с това, че отговаря на всички международни стандарти за сигурност.

Дигитализираните ваучери за храна носят със себе си предимства както за работодателите, така и за служителите, които ги използват:

  • Ваучерите са под формата на карта Visa, с която се плаща бързо, лесно и безконтактно, както с всяка друга банкова карта;

  • Разплащанията с карта Visa се извършват с безкомпромисна сигурност, използвайки всички международни стандарти за картови плащания;

  • Улеснено администриране на услугата от страна на работодателите;

  • Улеснен процес по дистрибуция на ваучерите без нужда от раздаване на хартиени ваучери и ежемесечна физическа интеракция със служителите – сумите се зареждат от работодателя по картите на служителите – изцяло онлайн;

  • Без повече опашки и броене на хартиени ваучери на касата в магазина;

  • Без нужда от допълнителна инвестиция или обучение на персонал в търговските обекти, тъй като плащанията се извършват на съществуващите в обекта POS терминали;

  • Сумите постъпват директно по сметката на търговския обект.

Чрез новите  ваучери вашите служители могат да се възползват както от възможността да извършват плащания лесно и бързо, така и от множеството предимства и оферти, достъпни за притежателите на карти Visa в търговските обекти, които имат договор с двете компании. 

Щастливи сме от сътрудничеството ни с нашите партньори от Pluxee Bulgaria, позволяващо ни да открехнем вратите към нови възможности за компаниите и търговските обекти. Ако сте работодател и желаете да предоставите ваучери за храна на вашите служители, свържете се с Pluxee Bulgaria (Плъкси България ЕООД) и ще получите персонализирана оферта, съобразена с нуждите на вашия екип. Обадете се на 0700 40 700 или попълнете формата „Искам оферта“ на pluxee.bg.

Управлявайте уверено фирмата си заедно с Visa