Открийте платежно решение, което предлага ексклузивно преживяване за вашия бизнес

Запознайте се с нашата гама от Premium бизнес карти (както физически, така и виртуални), за да откриете платежни решения, подкрепени от предимства и оферти, които могат да ви помогнат фирмата ви да процъфтява и да ви осигуряват спокойствие.

Всички предимства на класическите карти и много повече

Diamond icon

Premium пакет услуги

Възползвайте се от предимства като достъп до VIP салони, консиерж услуги и ексклузивни оферти, които улесняват бизнес пътуванията и ви помагат да пестите.

Reward icon

Ценни ползи

Извлечете по-голяма полза от всекидневните си бизнес разходи, като получите достъп до Premium предимства като кешбек и отстъпки за търговци.

Lock icon

По-голяма защита

Възползвайте се от множество застраховки и защити, включително предотвратяване на злоупотреба с картата ви, за да бъдете по-уверени в управлението на бизнеса си и ограничите рисковете за него.

money icon

Оптимален паричен поток

Управлявайте ефективно бизнес средствата си, като получите бърз достъп до по-голяка кредитна линия, която да помогне на бизнеса ви да расте и процъфтява.

card in hand icon

Отлично обслужване на клиенти

Осигурете си допълнително спокойствие с услугите по спешност, които ви дава картата, и клиентското обслужване 24/7, което ще отговори на въпросите ви.

Предимствата и функциите могат да варират в зависимост от издателя на картата, затова проверете при него какви са конкретните предимства и функции на вашата карта Visa. Важат общите условия и разпоредби.

Управлявайте уверено фирмата си заедно с Visa