Открийте класическата бизнес карта Visa, която подхожда на бизнеса ви

Запознайте се с разнообразието от класически бизнес карти Visa и намерете платежно решение, което отговаря на вашите потебности. Независимо дали търсите физически или виртуални карти, Visa разполага с платежната технология, която да поддържа вашия бизнес.

Как може класическата бизнес карта Visa да помогне на вашия бизнес

Удобства

• Приема се в цял свят
• Дава възможност за отделяне на личните финанси
• Поддръжка 24/7
• Възможности за проследяване при одит
• Управление на разходите на едно място
• Запазване на отстъпки при определени търговци за притежателите на Visa карти

Convenience

Предимствата и функциите могат да варират в зависимост от издателя на картата, затова се обърнете към него, за да научите повече за конкретните предимства и функции на вашата карта Visa. Важат общите условия и разпоредби.


Предимствата при използването на бизнес карти на компанията

card icon

Бизнес разходи на фирмата

Бизнес картите на компанията гарантират спазване на "най-добрите практики" чрез ясно разграничение между личните и бизнес разходите. Ето защо те са препоръчвани от професионални счетоводители и данъчни органи.

finger click icon

Опростено счетоводство

Отпада необходимостта собственикът на МСП да идентифицира личните си трансакции, тъй като повечето големи счетоводни програми приемат бизнес карти и автоматично категоризират разходите на предприятието, които са качени. Картите на МСП помагат опростяване на процеса на водене на сметки и счетоводство.

page with tick icon

Оптимизирано подаване на данъци

Отделна сметка за деловите разходи означава, че няма да ви се налага да преглеждате всички свои разходи, когато се стигне до подаване на данъци.

spend control icon

Всеобхватен контрол върху разходите

Бизнес картите на Visa ви дават повече възможности за начина и местата, където да ги използвате. Например, можете да замразите бизнес картите на служителите, да ограничите трансакции и да ограничите видовете търговци/доставчици, при които да се използват вашите карти.

magnifier glass icon

По-добра видимост

Проследяването на разходите е по-лесно и за служителите, и за работодателя заради достъпа до подробни отчети и информация. Тази по-голяма видимост при използването на картите дава възможност за подобряване на контрола върху бизнес разходите.

rising graph icon

Създаване на кредитен рейтинг

Фирмената бизнес карта ви позволява да изграждате кредитен рейтинг, който няма общо с рейтинга на собствениците. Използването на лична кредитна карта за бизнес покупки да ви лиши от възможността да увеличите кредитния рейтинг на бизнеса си.

Предимствата и функциите могат да варират в зависимост от издателя на картата, затова се обърнете към него, за да научите повече за конкретните предимства и функции на вашата карта Visa. Важат общите условия и разпоредби.

Управлявайте уверено фирмата си заедно с Visa