Регистрирай плащане

Посрещни сезона на ниските температури в добро настроение благодарение на Visa.

От 7 ноември до 25 декември 2016 г. имаш възможност да спечелиш по два начина благодарение на твоята карта Visa:

Участвай активно за 21 луксозни почивки в Банско

Избягай от забързаното ежедневие и опознай красотата на девствената природа в подножието на величествената Пирин планина, като cледваш тези лесни стъпки:

  • Направи поне 3 плащания с твоята Visa в рамките на седмица;
  • Регистрирай ПОС бележките тук в рамките на същата седмица (от 00:00:01 часа в понеделник* до 23:59:59 часа в неделя);
  • Запази ПОС бележките си, за да удостовериш плащанията, в случай че бъдеш изтеглен като печеливш.

Колкото повече плащания с картата си регистрираш, толкова по-голям е шансът ти да се озовеш в Кемпински Хотел Гранд Арена в Банско - един от най-модерните зимни курорти на Балканите.

Всяка седмица те очакват 3 почивки в оазиса на комфорта и планинското спокойствие.

Участвай автоматично за 147 смарт часовника

Всяко плащане с Visa е шанс да спечелиш Withings Activite POP - смарт часовник за вceĸи, ĸoйтo жeлae дa ce зaпoзнae пo-дoбpe cъс своето eжeднeвиe и да получи данни за изpaзxoдвaни ĸaлopии, изминaтo paзcтoяниe, фазите на съня си и как да го подобри.

Всеки ден те очакват 3 часовника с олекотен дизайн, повърхност, защитена от надраскване, и силиконова каишка за максимален комфорт и дълготрайност.

Участието за дневни награди не е свързано с регистрация на кодове.

Използвай Visa за плащане на ежедневните си покупки и сметки в България, без значение дали ги правиш на ПОС терминал или онлайн на сайта на български търговец, и от 7 ноември до 25 декември 2016 г. всеки ден и всяка седмица може да имаш повод да се усмихнеш.

Моля, регистрирай оторизационния код на ПОС бележката, който може да е отбелязан като AC, A.КОД/A.CODE, АВТ. КОД или друг подобен или номера на направената поръчка при плащане на покупка през интернет сайт.

Не забравяй да запазиш регистрираните ПОС бележки/потвърждения на онлайн покупки, за да удостовериш направените плащания с Visa, в случай че бъдеш изтеглен като печеливш.

При въпроси относно регистрацията позвъни на телефон 0800 12020 (в работни дни между 10:00 ч. и 18:00 ч.) или изпрати запитването си на имейл visa@usefulmarketing.info

Регистрирай плащане